logo_uczelni
logo_uczelni
Bezpłatne studia stacjonarne na kierunkach:
Technologia żywności i żywienie człowieka
Informatyka
Automatyka i robotyka
Administracja
Zarządzanie
Praca socjalna
Filologia
Kosmetologia
Dietetyka
Pielęgniarstwo I i II stopnia
Fizjoterapia
Wychowanie Fizyczne
 
Przejdź na stronę główną PWSIiP

INSTYTUT TECHNOLOGI ŻYWNOŚCI I GASTRONOMI
BANER
 
BANER
 
Przejdź na stronę główną PWSIiP
KIERUNEK STUDIÓW:
Technologia żywności
i żywienie człowieka
STUDIA I stopnia, inżynierskie
–stacjonarne i niestacjonarne
Specjalności:
  • technologia żywności
  • gastronomia
  • inżynieria żywności i organizacji produkcji
REKRUTACJA
telefon 86 216 82 72
mail rekrutacja@pwsip.edu.pl
punktowane przedmioty
  • - język obcy
  • - do wyboru: biologia, matematyka, fizyka, fizyka i astronomia, chemia
 
Kim możesz być po studiach:
• pracownikiem zakładów i instytucji zajmujących się przetwórstwem, kontrolą, obrotem żywnością i żywieniem człowieka • projektantem linii technologicznych przemysłu spożywczego... dowiedz się więcej czytając informator
 
 
 
Nasza Misja: "Kształcimy praktyków"
6 ważnych powodów

dlaczego chcę uczyć się w PWSIiP
  • Studia kończą się uzyskaniem tytułu inżyniera
  • Nowoczesna baza dydaktyczna
  • Płatne praktyki
  • Świetna kadra dydaktyczna
  • Uczelnia przyjazna studentom
  • Wyjazdy zagraniczne w ramach programu ERASMUS
 
informacje kontaktowe
Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki
i Przedsiębiorczości w Łomży
18-400 Łomża, ul. Akademicka 14
tel. (086) 215-59-53, fax (086) 215-66-01
NIP:718-19-47-148