Zarządzenie Nr 101/20 w sprawie: powołania Wydziałowej Komisji ds. Jakości Kształcenia Wydziału Informatyki i Nauk o Żywności
Na podstawie § 10 ust. 2 i ust. 6 pkt. 14 w zw. § 11 ust. 1 Statutu PWSIiP w Łomży oraz § 7 ust. 1-3 Uchwały Senatu nr 90/2019 z dnia 28.11.2019 r. w sprawie Uczelnianego Systemu Zarządzania Jakością Kształcenia w Państwowej Wyższej Szkole Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży, zarządza się co następuje:
§ 1
W celu realizacji zadań Uczelnianego Systemu Zarządzania Jakością Kształcenia powołuje się Wydziałową Komisję ds. Jakości Kształcenia Wydziału Informatyki i Nauk o Żywności w następującym składzie:
1) dr inż. Grzegorz Rubin – przewodniczący komisji, Prodziekan,
2) dr inż. Andrzej Sawicki – Kierownik Zakładu Informatyki,
3) dr inż. Tomasz Kuźmierowski –Kierownik Zakładu Automatyki i Robotyki,
4) mgr inż. Emilia Szabłowska – nauczyciel akademicki Zakładu Technologii Żywności
i Żywienia Człowieka,
5) mgr Małgorzata Chojnowska – p.o. Kierownik Dziekanatu,
6) Paweł Dziemiński - przedstawiciel studentów wskazany przez Samorząd Studencki PWSIiP
w Łomży.
§ 2
Z dniem podpisania niniejszego zarządzenia traci moc obowiązywania Zarządzenie Rektora PWSIiP
Nr 130/19 z dnia 19 grudnia 2019 w sprawie: powołania Wydziałowej Komisji ds. Jakości Kształcenia
na Wydziale Informatyki i Nauk o Żywności.
§ 3
Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.
Rektor
dr hab. Dariusz Surowik, prof. PWSIiP
Wytworzył: | Rektor |
Dokument z dnia: | 2020-10-01 |
Opublikował: | Chrostowska Sandra |
Publikacja z dnia: | 2020-10-15 13:37:13 |
Wersja dokumentu: | 1 |
Ilość wyświetleń: | 391 |
Pokaż wszystkie dokumenty w kategorii rok 2020