ZARZĄDZENIE Nr 87/21 w sprawie: powołania Wydziałowej Komisji ds. Jakości Kształcenia Wydziału Informatyki i Nauk o Żywności
Na podstawie § 10 ust. 2 i ust. 6 pkt. 14 w zw. § 11 ust. 1 Statutu PWSIiP w Łomży oraz § 7 ust. 1-3 Uchwały Senatu nr 90/2019 z dnia 28.11.2019 r. w sprawie Uczelnianego Systemu Zarządzania Jakością Kształcenia w Państwowej Wyższej Szkole Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży, zarządza się co następuje:
§ 1
W celu realizacji zadań Uczelnianego Systemu Zarządzania Jakością Kształcenia powołuje się Wydziałową Komisję ds. Jakości Kształcenia Wydziału Informatyki i Nauk o Żywności w następującym składzie:
1) dr inż. Grzegorz Rubin – przewodniczący komisji, Prodziekan,
2) dr inż. Andrzej Sawicki – Kierownik Zakładu Informatyki,
3) dr inż. Tomasz Kuźmierowski –Kierownik Zakładu Automatyki i Robotyki,
4) mgr inż. Emilia Szabłowska – p.o. Kierownika Zakładu Technologii Żywności i Żywienia Człowieka,
5) mgr Małgorzata Chojnowska – p.o. Kierownik Dziekanatu,
6) Tomasz Rybak - przedstawiciel studentów wskazany przez Samorząd Studencki PWSIiP w Łomży.
§ 2
Z dniem wejścia w życie niniejszego zarządzenia traci moc obowiązywania Zarządzenie Rektora PWSIiP
Nr 101/20 z dnia 1 października 2020 w sprawie: powołania Wydziałowej Komisji ds. Jakości Kształcenia na Wydziale Informatyki i Nauk o Żywności.
§ 3
Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.
Rektor
dr hab. Dariusz Surowik, prof. PWSIiP
Wytworzył: | Rektor |
Dokument z dnia: | 2021-10-20 |
Opublikował: | Lisiecka Monika |
Publikacja z dnia: | 2021-10-25 15:49:12 |
Wersja dokumentu: | 1 |
Ilość wyświetleń: | 279 |
Pokaż wszystkie dokumenty w kategorii rok 2021