Konkurs Wiedzy o Żywieniu i Żywności „Zasmakuj w zdrowiu”
Ważne daty:
nadsyłanie zgłoszeń do: 2 kwietnia 2019 r
Konkurs odbędzie się: 16 kwietnia 2019 r.
Uroczystość wręczenia nagród laureatom: 16 kwietnia 2019 r.
Zapraszamy do udziału w Konkursie wszystkich uczniów szkół ponadgimnazjalnych. Do konkursu może przystąpić dowolna liczba uczniów, którzy będą reprezentować daną szkołę.
Nie czekaj! Zgłoś się jak najszybciej!
Na finalistów czekają atrakcyjne nagrody i dyplomy.
Organizator:
Wydział Informatyki i Nauk o Żywności, kierunek: Technologia żywności i żywienia człowieka
Wydział Nauk o Zdrowiu, kierunek: Dietetyka
Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży
Akademicka 14
18-400 Łomża
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
tel. 86 215 54 88
Konkurs adresowany jest do uczniów szkół średnich: liceum i technikum, którzy wykazują zainteresowanie tematyką związaną z żywnością i żywieniem oraz ich wpływem na zdrowie człowieka. Pozwala sprawdzić swoją wiedzę w tym zakresie i zdobyć atrakcyjne nagrody, ale również poczuć akademicki klimat wyższej uczelni. Merytoryczną opieką nad konkursem sprawuje kadra naukowo-dydaktyczna Wydziałów, które konkurs organizują, a w szczególności nauczyciele akademiccy kierunków Technologia żywności i żywienie człowieka oraz Dietetyka.
Chętni do wzięcia udziału w konkursie zgłaszają swój udział w Konkursie poprzez wypełnienie i przesłanie do organizatora formularza zgłoszeniowego.
Pliki do pobrania: