Drukuj
Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży  w partnerstwie z Urzędem Miasta Łomża realizuje projekt „Wspieramy praktyków- współpraca nauka-biznes” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. 

W związku z realizacją w/w projektu PWSIiP w Łomży, zwana dalej Zamawiającym zwraca się z prośbą o przedstawienie oferty na przygotowanie lunchu i obsługę podczas spotkania panelowego z przedsiębiorcami.
 
Zamawiający informuje, że do udzielenia niniejszego zamówienia nie mają zastosowania przepisy ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku Prawo zamówień publicznych. Ponadto, Zamawiający zastrzega możliwość unieważnienia niniejszego postępowania na każdym jego etapie bez podania przyczyny. 
 
OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie lunchu w formie bufetu szwedzkiego dla około 50 uczestników i obsługa podczas spotkania panelowego z przedsiębiorcami .

(Zamawiający zaznacza, iż liczba uczestników może ulec zmianie, zakładana liczba tj. 50 osób przyjęta jest wyłącznie w celu ustalenia maksymalnej wartości zamówienia).  

W cenie za usługę przygotowania lunchu Wykonawca powinien zawrzeć także: przygotowanie Sali konferencyjnej w ustawieniu kinowym dla około 50 osób.
Termin wykonania zamówienia: 29.05.2014 r.

Lokalizacja usługi:
a) Lunch odbędzie się w restauracji Wykonawcy (lokalizacja restauracji na terenie Łomży),
b) Sala konferencyjna na 50 osób (lokalizacja w tym samym kompleksie co restauracja).
 
Lunch powinien składać się z:
1. Stół szwedzki:
a. Dania na gorąco- 4 rodzaje (ok. 150 g/os x 4 rodzaje)
b. Dodatku skrobiowego (ok. 120 g/os),
c. Sałatki- 3 rodzaje (ok. 200 g/os x 4 rodzaje)
2. Bufet kawowy:
a. Kawa/ herbata (ok. 250 ml/os)
b. Dodatkami typu: śmietanka/mleko do kawy oraz cytryna
c. Woda mineralna (ok. 350 ml/os)
d. Soki owocowe (ok. 500 ml/os)
e. Napoje gazowane (ok. 400 ml/os)
f. Mix ciast i ciasteczek (ok. 200 g/os)

Sala konferencyjna 
Sala konferencyjna musi spełniać odpowiednie warunki lokalowe tj.:

a) miejsce dla co najmniej 50  osób w ustawieniu kinowym z oddzielnym stolikiem dla trenera/trenerów, 
b) klimatyzacja,
c) dzienne oświetlenie,
d) dostęp do Internetu, 
e) wyposażenie w media audio-wizualne (tj. projektor multimedialny, ekran, laptop),
f) zaplecze sanitarne.
 
PODSTAWOWE INFORMACJE, KTÓRE POWINNA ZAWIERAĆ OFERTA: 
a. Nazwa i adres oferenta
b. Wartość oferty na jednego uczestnika ( brutto)
c. Łączną wartość oferty ( brutto)
d. Propozycja menu
 
Układ oferty został przedstawiony w załączniku nr 1 do niniejszego ogłoszenia.
 
TERMIN ZŁOŻENIA OFERTY:

Termin złożenia oferty ustala się na dzień  16.05.2014 r. do godziny 10:00.
Miejsce: Państwowa Wyższa Szkoła Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży, 
ul. Akademicka 14, 18-400 Łomża, pokój nr 220 (II piętro).
Osoba do kontaktu: Anna Bagińska
Ofertę można również przesłać w formie elektronicznej na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
 
KRYTERIA OCENY OFERTY:
W celu wyboru najkorzystniejszej oferty Zamawiający będzie kierował się następującymi kryteriami:
Cena- 30 %
Menu- 70 %
 
Zamawiający zastrzega sobie prawo do odpowiedzi tylko na wybraną ofertę. Zamawiający zastrzega sobie również prawo do negocjacji warunków przy wyborze ofert oraz rezygnacji bądź unieważnienia niniejszego postępowania na każdym jego etapie bez podania przyczyny. Informujemy, że zawieramy umowy na podstawie własnych wzorów umów.
 
Niniejsza oferta nie stanowi oferty w myśl art. 66 Kodeksu Cywilnego, jak również nie jest ogłoszeniem w rozumieniu ustawy Prawo zamówień publicznych.

załącznik nr. 1
 
dr Adam Miara
Koordynator projektu